minőségpolitikánk

zöldségek Agrosprint
gyümölcs Agrosprint

Termeltetés

agrosprint - kiváló minőségű friss zöldség gyümölcs

A kiváló minőségű nyersanyag biztosítása érdekében termőhelyi adottságokkal és magas színvonalú termelési kultúrával rendelkező termelőkkel állunk szerződéses kapcsolatban. A nyersanyag termeltetést szakembereink felügyelik a fajtaválasztástól egészen a betakarításig. A termesztés tervezése a termék életgörbéjének figyelembe vételével történik.

A gyártás igényeinek megfelelően, a betakarítás napi ütemezésének köszönhetően biztosítani tudjuk, hogy a nyersanyag a legjobb érési állapotban kerüljön gyárainkba. A feldolgozás a betakarítástól számítva néhány órán belül megtörténik, így a nyersanyag nem veszít olyan értékes összetevőiből, mint például a vitaminok.

Feldolgozás

agrosprint - kiváló minőségű friss zöldség gyümölcs feldolgozás

A zöldségek, gyümölcsök beérkezésekor minden nyersanyag minőségi ellenőrzésen esik át, majd azt követően a korszerű gyártó vonalakon megkezdődik a feldolgozásuk.

agrosprint - kiváló minőségű friss zöldség gyümölcs feldolgozás

A feldolgozás minden esetben mosásból, tisztításból, válogatásból, a terméktől függően blansírozásból (előfőzésből), ha szükséges egyéb folyamatból (aprítás, magozás stb.), gyorsfagyasztásból és csomagolásból áll.

A gyorsfagyasztás biztosítja a tápanyagok, vitaminok, az íz és az aroma megőrzését, hogy a termékeink vásárlói egész évben a friss zöldséggel és gyümölccsel azonos élvezeti és táplálkozási értékű élelmiszert fogyaszthassanak. A vásárlóink igényeinek maradéktalan kielégítését tanúsított minőségi és élelmiszerbiztonsági rendszereink biztosítják.

Minőségi ellenőrzés a laborban

agrosprint - minőségi ellenőrzés a laborban - a zöldségek, gyümölcsök beérkezésekor minden nyersanyag minőségi ellenőrzésen esik át

A berendezéseink korszerűsítése folyamatosan zajlik az újabb lehetőségek megjelenésének megfelelően. A termékeink mikrobiológiai megfelelőségét mindkét telephelyünkön saját, korszerűen felszerelt laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük.

agrosprint - szigorú minőségi ellenőrzés a laborban

A termékeink minőségének fejlesztése folyamatos, évről évre jobb minőségű és mikrobiológiájú termék előállításán dolgozunk. Ehhez felhasználunk minden elérhető információt, beleértve a vevői visszajelzéseket is. A saját márkás termékeink megfelelő minőségének, mikrobiológiai állapotának biztosítása, a törvényi és vevői előírásoknak való megfelelés a minőségpolitikánk egyik fontos pillére.

agrosprint - több szintű minőségi ellenőrzés a laborban

A rendszereink megfelelő működését auditáló szervezetekkel felülvizsgáltatjuk. Vállalatunk rendelkezik IFS és BRC szabványok szerinti tanúsításokkal, valamint BIO tanúsítvánnyal is.

  • Brc
  • Ifs
  • Ukas