TERMELTETÉS
A kiváló minőségű nyersanyag biztosítása érdekében termőhelyi adottságokkal és magas színvonalú termelési kultúrával rendelkező termelőkkel állunk szerződéses kapcsolatban. A nyersanyag termeltetést szakembereink felügyelik a fajtaválasztástól egészen a betakarításig. A termesztés tervezése a termék életgörbéjének figyelembe vételével történik.
A gyártás igényeinek megfelelően, a betakarítás napi ütemezésének köszönhetően biztosítani tudjuk, hogy a nyersanyag a legjobb érési állapotban kerüljön gyárainkba. A feldolgozás a betakarítástól számítva néhány órán belül megtörténik, így a nyersanyag nem veszít tápanyag –és vitamintartalmából.
FELDOLGOZÁS
A betakarítást követően néhány óra alatt megtörténik a nyersanyag gyorsfagyasztása, ami biztosítja az értékes tápanyagok megőrzését. A szállítás és feldolgozás során kizárjuk a más termékkel, illetve ugyanazon nyersanyag más technológiával előállított tételeivel történő keveredés lehetőségét.
A kíméletes növényvédelem alkalmazásával előállított, ezért kimagasló táplálkozási értékekkel rendelkező nyersanyagot nagy odafigyeléssel kezeljük a továbbiak során. A zöldségek, gyümölcsök beérkezésekor minden nyersanyag minőségi ellenőrzésen esik át, majd azt követően a korszerű gyártó vonalakon megkezdődik a feldolgozásuk, amely minden esetben mosásból, tisztításból, válogatásból, a terméktől függően blansírozásból (előfőzésből), ha szükséges egyéb folyamatból (aprítás, magozás stb.), gyorsfagyasztásból és csomagolásból áll.
A gyorsfagyasztás biztosítja a tápanyagok, vitaminok, az íz és az aroma megőrzését, hogy a termékeink vásárlói egész évben a friss zöldséggel és gyümölccsel azonos élvezeti és táplálkozási értékű élelmiszert fogyaszthassanak. A vásárlóink igényeinek maradéktalan kielégítését tanúsított minőségi és élelmiszerbiztonsági rendszereink biztosítják.
CSOMAGOLÁS
Annak érdekében, hogy fogyasztóink mindig teljes élvezeti értékű terméket vásárolhassanak, korszerű csomagolóanyagokat alkalmazunk, melyek biztosítják a gyümölcsök és zöldségek táplálkozási és élvezeti értékének megőrzését.
A boltokba kerülő termékeinket minden igényt kielégítő, korszerű csomagológépen tasakoljuk. Figyelmet fordítunk arra, hogy a csomagolóanyagok újrahasznosíthatóak legyenek, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez.
TUDTA-E ÖN, HOGY:
a gyorsfagyasztott eljárással készült zöldborsó 1 év után is (-18 °C-on történő tárolás mellett ) megőrzi vitamintartalmának 80 százalékát, míg a frissként vásárolt társa néhány nap után 40 százalékot veszít vitamintartalmából.